Καλώς ήρθατε στο colormania.gr

Εσωτερική

NEXA AUTOCOLOR

Χαρακτηριστικά

Συμπυκνωμένο αλκαλικό καθαριστικό Gs χωρίς φωσφορικά άλατα και διαλύτες, γενικής χρήσης. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί για τον εσωτερικό και εξωτερικό καθαρισμό των αυτοκινήτων, καθώς και τον καθαρισμό του κινητήρα. Δεν επηρεάζει ευαίσθητα αντικείμενα (π.χ. ανοδιωμένο αλουμίνιο).

Αραίωση 1:5 έως 1:30.

Κωδικός:
25001, 1lt (pH 12,5)

25005, 5lt (pH 12,5)

NEXA AUTOCOLOR

Χαρακτηριστικά
Συντηρητικό για μηχανές Mp. Με ευχάριστο άρωμα. Δεν ‘κολλάει’ σκόνη ή άλλη βρωμιά. Κατάλληλο για υγρές ή στεγνές επιφάνειες. Αντοχή σε θερμοκρασίες έως 250°C.

Κωδικός:
236500, 0,5lt

236005, 5lt

NEXA AUTOCOLOR

Χαρακτηριστικά
Καθαριστικό εσωτερικών χώρων Mzr με ευχάριστο άρωμα. Ιδανικό για υφάσματα, πλαστικά και άλλες επιφάνειες. Αφαιρεί λάδια, γράσο, μελάνι, και άλλες βρωμιές.

Αραίωση 1:5 – 1:50.

Κωδικός:
86001, 1lt (pH 12,5)

NEXA AUTOCOLOR

Χαρακτηριστικά
Αποτελεσματικό ουδέτερο καθαριστικό Po για δέρματα, alcantara και ύφασμα. Η βρωμιά απομακρύνεται ολοκληρωτικά από τις ίνες και τους πόρους. Ο αφρός που μένει μπορεί να σκουπιστεί με ένα υγρό πανί ή με ηλεκτρική σκούπα. Δεν αφήνει σημάδια και διατηρεί την αρχική στεγανοποίηση.

Αραίωση 1:5 έως 1:20.

Κωδικός:
92001, 1lt

92005, 5lt

NEXA AUTOCOLOR

Χαρακτηριστικά
Καθαριστικό μελανιών Tex, αφαιρεί μελάνια (διαλυτά σε νερό) από υφάσματα και δέρματα. Οι χρωστικές της μελάνης διαλύονται και διασκορπίζονται. Χωρίς αλογονωμένους υδρογονάνθρακες.

Κωδικός:
197250, 0,25lt

NEXA AUTOCOLOR

Χαρακτηριστικά

Πρωτοποριακό προϊόν Ls για την αναζωογόνηση και συντήρηση μαλακών δερμάτινων καθισμάτων. Δημιουργεί μια ενυδατική και μαλακή αίσθηση και ταυτόχρονα προστατεύει το δέρμα από λεκέδες και γδαρσίματα.Κωδικός:
238001, 1lt

NEXA AUTOCOLOR

Χαρακτηριστικά

Γρήγορο καθάρισμα και συντήρηση της κονσόλας με το Ts καθώς και των εσωτερικών πλαστικών/ελαστικών μερών του αυτοκινήτου. Προστατεύει την επιφάνεια από νέα βρωμιά καθώς και από ακτινοβολία UV δίνοντας ταυτόχρονα ελκυστική εμφάνιση και άρωμα.Κωδικός:
132001, 1lt

NEXA AUTOCOLOR

Χαρακτηριστικά

Καθάρισμα και συντήρηση της κονσόλας με το Csp καθώς και των εσωτερικών πλαστικών/ελαστικών μερών του αυτοκινήτου. Προστατεύει την επιφάνεια
από νέα βρωμιά καθώς και από ακτινοβολία UV δίνοντας ταυτόχρονα ελκυστική εμφάνιση και άρωμα καθώς και υπέροχη γυαλάδα.Κωδικός:
20001, 1lt

NEXA AUTOCOLOR

Χαρακτηριστικά

Καθάρισμα και συντήρηση της κονσόλας με το Guf καθώς και των εσωτερικών πλαστικών/ελαστικών μερών του αυτοκινήτου. Προστατεύει την επιφάνεια από νέα βρωμιά δίνοντας  ταυτόχρονα ελκυστική εμφάνιση και άρωμα καθώς και υπέροχη γυαλάδα. Με αντιολισθητική ιδιότητα.Κωδικός:
48001, 1lt

NEXA AUTOCOLOR

Χαρακτηριστικά

Ειδικό προϊόν Fu για την εξάλειψη δυσάρεστων οσμών από το εσωτερικό του αυτοκινήτου και άλλων οχημάτων. Μυρωδιές από τσιγάρα, ζώα κλπ. εγκλωβίζονται και πρακτικά εξαφανίζονται ενώ ταυτόχρονα δίνει ένα φρέσκο άρωμα.Κωδικός:
153001, 1lt

NEXA AUTOCOLOR

Χαρακτηριστικά

Συμπυκνωμένο άρωμα μήλο Da για τον αρωματισμό του αυτοκινήτου. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί στα καθαριστικά του αυτοκινήτου για αρωματισμό. Αραίωση έως 1:10.Κωδικός:
176001, 1lt

NEXA AUTOCOLOR

Χαρακτηριστικά

Συμπυκνωμένο άρωμα βατόμουρο για τον αρωματισμό του αυτοκινήτου. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί στα καθαριστικά του αυτοκινήτου για αρωματισμό. Αραίωση έως 1:10.Κωδικός:
175001, 1lt

NEXA AUTOCOLOR

Χαρακτηριστικά

Υψηλής ποιότητας στεγανωτικό Cv που βασίζεται σε οργανικές ρητίνες φθορίου. Προστατεύει υφασμάτινες οροφές από υγρά και βρωμιά δημιουργώντας ένα υδρόφοβο αποτέλεσμα.

 


Κωδικός:
234412, 400ml

NEXA AUTOCOLOR

Χαρακτηριστικά

Καθαριστικό και προστατευτικό για το εσωτερικό του αυτοκινήτου. Κατάλληλο για όλες τις επιφάνειες όπως τζάμια, δέρμα, βινύλιο, πλαστικό, ύφασμα και ξύλο. Το Total Interior καλύπτει πλήρως όλες τις ανάγκες του εσωτερικού του αυτοκινήτου. Ιδιαίτερα εύκολο στη χρήση του. Με φρέσκο άρωμα ανανά.

 


Κωδικός:
SPI66316, 473ml

NEXA AUTOCOLOR

Χαρακτηριστικά

Καθαριστικό και προστατευικό σπρέι Sprayable Leather προϊόν all-in-one καθαρίζει το δέρμα τους ρύπους, τη βρωμιά, ιδρώτα και συντηρεί με τη βιταμίνη Ε και την αλόη Η τακτική συντήρηση με Sprayable Leather βοηθά στην αναπλήρωση των συντηρητικών και των λιπαντικών που χάνονται με την πάροδο του χρόνου.

 


Κωδικός:
SPI10316, 473ml

NEXA AUTOCOLOR

Χαρακτηριστικά

Προστατεύει το δέρμα από την UV ακτινοβολία, το ξεθώριασμα, ρωγμές και χρώση για έως και 16 μήνες. Αποκαθιστά το ματάρισμα, χωρίς την λιπαρή αίσθηση. Η ανθεκτική φόρμουλα επικάλυψης διεισδύει βαθιά στους πόρους του δέρματος. Κρατήστε τα δερμάτινα καθίσματα, πόρτες, ταμπλό οργάνων και κεντρικές κονσόλες φρέσκα σαν καινούργια. Εφαρμόζεται σε φυσικό δέρμα, μοντέρνο σφραγισμένο δέρμα και συνθετικό δέρμα βινυλίου. Ιδανικό για ταπετσαρίες αυτοκινήτων, έπιπλα, ενδύματα, αξεσουάρ και πολλά άλλα.

 


Κωδικός:
SPI11116, 473ml

NEXA AUTOCOLOR

Χαρακτηριστικά

Conditioner δέρματος που διατηρεί και αποκαθιστά τις δερμάτινες επιφάνειες. Ιδανικό για καθίσματα, χερούλια θυρών και ταμπλό. Στεγνώνει στην εφαρμογή, χωρίς να αφήνει λιπαρότητα.Συνδυασμένο με βιταμίνη Ε και αλόη για την ενυδάτωση και την θρέψη του δέρματος. Εφαρμόζεται στα φυσικά και συνθετικά δέρματα. Επίσης χρήσιμο για δερμάτινα έπιπλα, ταπετσαρίες, ενδύματα και αξεσουάρ. 

 


Κωδικός:
SPI40116, 473ml

NEXA AUTOCOLOR

Χαρακτηριστικά

Η NaturalShine είναι μια αλοιφή η οποία προστατεύει την επιφάνεια και προσδίδει ήπια λάμψη. Ιδανική για εφαρμογή μετά το καθάρισμα. Ενυδατώνει και επαναφέρει την αρχική γυαλάδα χωρίς να δημιουργεί λιπαρά κατάλοιπα. Κατάλληλο για χρήση στα ελαστικά, ταμπλό, πλαστικά και επιφάνειες βινυλίου. Περιέχει συνθετικά πολυμερή και προστατεύει από τις ακτίνες UV.

 


Κωδικός:
TVD20116, 473ml

NEXA AUTOCOLOR

Χαρακτηριστικά

Silk Shine Αλοιφή πλαστικών προσδίδει μεταξένια λάμψη στα ελαστικά, τα ταμπλό και τα πλαστικά μέρη και δημιουργεί την αίσθηση ολοκαίνουριου, χωρίς όμως να είναι λιπαρά ή γυαλιστερά. Δεν προσελκύει τη σκόνη και την βρωμιά. Χρήση για οποιοδήποτε εσωτερικό ή εξωτερικό βινύλιο, καουτσούκ, και τα πλαστικά μέρη αυτοκινήτου ή της μοτοσυκλέτας. Ασφαλές για καλύμματα χώρου του κινητήρα, εύκαμπτους σωλήνες και εξαρτήματα.


Κωδικός:
TVD10916, 473ml

NEXA AUTOCOLOR

Χαρακτηριστικά

Άχρωμο και άοσμο υπερκαθαριστικό. Δεν αφήνει καθόλου υπόλειμμα, χρώμα ή οσμή. Λειτουργεί σε εξωτερικές και εσωτερικές επιφάνειες. Καταστρέφει τη βρωμιά. Καθαρίζει τα χαλιά, τα ελαστικά, τους λεκέδες, τους κινητήρες και πολλά άλλα! 

Διαφανής τεχνολογία καθαρισμού

 


Κωδικός:
SPI99316, 473ml

NEXA AUTOCOLOR

Χαρακτηριστικά

Αλοιφή με βάση το νερό. Με βελτιωμένη κρεμώδη υφή, για ευκολότερη εφαρμογή. Επαναφέρει το βαθύ μαύρο σε βινύλιο, καουτσούκ, και τα πλαστικά μέρη. Προστατεύει από το ξεθώριασμα από τις ακτίνες UV. Αλείφεται μέχρι να στεγνώσει χωρίς να προσελκύει την βρωμιά ή την σκόνη. Διεισδύει βαθιά για αποτελέσματα που διαρκούν.


Κωδικός:

TVD10716, 473ml