Καλώς ήρθατε στο colormania.gr

Εταιρεία

Μετά από μια πολύχρονη πορεία στο χώρο των χρωμάτων και στα πλαίσια της συνεχούς εξέλιξης μας, είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ενημερώσουμε ότι βρισκόμαστε πλέον σε νέο χώρο στην Λ. Δημοκρατίας 244, στις Αχαρνές.

Με την εμπειρία που αποκτήθηκε όλα αυτά τα χρόνια και με την αγάπη για τα χρώματα, προσφέρουμε μια πλούσια γκάμα προϊόντων που αφορούν την περιποίηση, την συντήρηση και την επιδιόρθωση του χρώματος καθώς και μια πλειάδα προϊόντων που αφορούν στην γενικότερη φροντίδα του αυτοκινήτου σας (σκάφους, μηχανής, ποδηλάτου, μηχανήματος, ταμπέλας  κλπ).

Το εξειδικευμένο μας προσωπικό, και με την βοήθεια του φασματογράφου, θα σας ταιριάξει οποιαδήποτε απόχρωση και για οποιαδήποτε επιφάνεια θέλετε να βάψετε (αλουμίνιο, μέταλλο, ανοξείδωτο, μπρούτζο, γυαλί, pvc, plexiglass, ξύλο, τσιμέντο, πλακάκι κλπ)

Επίσης, με την βοήθεια των συνεργαζόμενων εταιρειών μας, είμαστε σε θέση να εξοπλίσουμε, να οργανώσουμε και να μετατρέψουμε την επιχείρησή σας σε ένα σύγχρονο φανοβαφείο. 

Σκοπός μας  είναι να συνεχίσουμε, με την ίδια συνέπεια να προσφέρουμε άριστης  ποιότητας προϊόντα, στις καλύτερες δυνατές τιμές και με την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση.

Όραμά μας ο απόλυτα ικανοποιημένος πελάτης. Εσείς!!!  

Στις σελίδες που ακολουθούν μπορείτε να δείτε μερικά από τα προϊόντα μας.

Για την καλύτερη εξυπηρέτησή σας μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο 

Τηλ: 210-2581351 
Τηλ: 210-2581402 

​ή να στείλετε e-mail στην διεύθυνση:

​ info@colormania.gr

Συνεργαζόμενες εταιρείες