Καλώς ήρθατε στο colormania.gr

Max Meyer

NEXA AUTOCOLOR

NEXA AUTOCOLOR

Χαρακτηριστικά:
Η εταιρεία μας συνεργάζεται με μια από τις μεγαλύτερες εταιρείες χρωμάτων αυτοκινήτου την NEXA AUTOCOLOR, η οποία εγγυάται άριστα αποτελέσματα στην βαφή του αυτοκινήτου. Διαθέτουμε πλήρη γκάμα των προϊόντων της ώστε να προσφέρουμε επαγγελματικό και εγγυημένο αποτελέσμα....από μια γρατζουνιά μέχρι την ολική βαφή!

ΧΡΩΜΑΤΑ

Χαρακτηριστικά
Η εταιρεία μας διαθέτει όλες τις σειρές χρωμάτων της NEXA AUTOCOLOR: 2Κ (διαλυτικού), AQUABASE (υδατοδιάλυτο), AQUABASE PLUS (υδατοδιάλυτο νέας γενιάς), TURBO PLUS (διαλυτικού, μονής επιστρωσης, για φορτηγά).Με ένα πλήρες χρωματολόγιο στην διάθεσή μας προσφέρουμε πλούσια γκάμα αποχρώσεων με πέρλες,xirallics,special effects. 

ΠΛΗΡΗΣ ΓΚΑΜΑ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ NEXA AUTOCOLOR

Χαρακτηριστικά:
Διαθέτουμε μια πλήρη σειρά προϊόντων νέας τεχνολογίας, εύκολα στη χρήση και προσαρμοσμένα ώστε να ενισχύουν τη διαδικασία επισκευής

ΦΑΣΜΑΤΟΓΡΑΦΟΣ

Χαρακτηριστικά
Έχοντας στην διάθεση μας το απόλυτο μηχάνημα ανεύρεσης συνταγών, παράγουμε αποχρώσεις με ελεγχόμενο αποτέλεσμα υψηλής ακρίβειας. 

Κωδικός:
PROPHET II

ΣΥΣΤΗΜΑ ΕΠΙΣΚΕΥΗΣ UV

Χαρακτηριστικά
Νέο επαναστατικό σύστημα επισκευής σημείων.Η μοναδική τεχνολογία της UV SpeedPrime μειώνει σημαντικά το χρόνο που απαιτείται για μικροεπισκευές και προσφέρει μια θαυμάσια ευκαιρία για να δοθεί ώθηση στην παραγωγικότητα και την αποδοτικότητα. 

Κωδικός:
UV

SELEMIX

Χαρακτηριστικά
Το Σύστημα Selemix είναι ένα υψηλής ποιότητας σύστημα με διαλύτες το οποίο αποτελείται από τεχνολογία ενός αλλά και δύο συστατικών και είναι κατάλληλο για οποιαδήποτε βαφή ή προστασία επιφάνειας. Συνδυάζοντας τα 17 συμπυκνωμένα βασικά με ένα μεγάλος εύρος ρητινών μπορεί να χρησιμοποιηθεί για οποιαδήποτε απόχρωση βιομηχανικού χρώματος.Γυαλιστερά, ματ, τελικές επιστρώσεις πινέλου και αστάρια, όλα είναι δυνατά με το Σύστημα Selemix. 

Κωδικός:
SELEMIX